Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Поради breadcrumbs Підігрівати ці продукти небезпечно для здоров'я

Поради

Підігрівати ці продукти небезпечно для здоров'я

Лікарі стверджують, що одного разу приготовлена і повторно розігріта їжа втрачає багато своїх корисних якостей, а іноді і зовсім перетворюється на шкідливу їжу. В стравах можуть утворюватися шкідливі для організму речовини, які здатні завдати шкоди не тільки органів травлення.

Фахівці не рекомендують заново піддавати їжу термічній обробці – особливо приготовану з буряка, м'яса, грибів, яєць та картоплі. Буряки повністю втрачає свої вітаміни при подальшому нагріванні. М'ясо при додатковій термічній обробці втрачає значну кількість своїх смакових якостей. Але головне – при цьому відбувається розщеплення легкозасвоюваних білків.

Так як м'ясо належить до довго і важко перетравлюється продуктів, то з втратою цінних білків воно перетворюється в небезпечну для органів травлення їжу. Як і м'ясо, гриби містять у своєму складі білки. Отже, повторна термічна обробка перетворює їх у шкідливий для здоров'я людини продукт. Не варто підігрівати вже зварене яйце або приготовлений раніше омлет.

Інакше корисні мікроелементи, що містяться в них, залишаться в мізерній кількості, зате у страві з'являться дуже шкідливі для здоров'я токсини і канцерогенні речовини. Страви з картоплі стають шкідливими при неодноразовому підігріві. Причина такого явища – в крохмалі, яким багатий картоплю. При підігріві крохмаль розпадається під впливом високих температур.

Пов'язані інформаційні сюжети:
Новіші інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

 

Наш вибір

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ми на Facebook