Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Поради breadcrumbs Головні причини починати ранок з сніданку

Поради

Головні причини починати ранок з сніданку

Всі кругом говорять, що сніданок є найважливішим прийомом їжі в день, але, на жаль, багато хто ним нехтують, в основному, із-за швидкого ритму життя. У той час як деякі з нас звикли до цього, інші просто не можуть обійтися без сніданку. Мабуть вони знають про величезні переваги, які сніданок має для нашого здоров'я. Важливість сніданку насправді пояснюється в самому його назві: порушення посту між вечерею і наступним великим прийомом їжі, після сну. Для багатьох з нас ця перерва може займати до 12 годин, і це занадто багато для нашого організму.

Сніданок підвищує нашу енергію. Немає кращого способу, щоб почати день з отримання необхідних вітамінів і поживних речовин, і тим самим підвищити свої енергетичні рівні. Є деякі чудові продукти, краще всього підходять для цього. В першу чергу варто виділити 3 продукти: Яйця. Багаті білком, амінокислотами і вітаміном D, яйця є великим джерелом енергії. Додавайте 1 або 2 яйця у свій звичайний сніданок для отримання подальшого сплеску енергії. Цільні зерна. Домашній хліб, каша або вівсянка на сніданок є мудрим вибором — це забезпечить ваш організм клітковиною, яка має вирішальне значення для здоров'я серця і шлунково-кишкового тракту. Крім того, це також зменшує ризик сердечнх захворювань, раку і діабету. Вітамін С. міститься у величезних кількостях в різних фруктах, особливо апельсин, грейпфрут і яблуці, які також відмінно підходять для перекусів під час сніданку, у твердій формі або у вигляді соку.

Сніданок підвищує настрій. Пропуск сніданку є однією з основних причин, чому люди стають ворчливыми вранці. Це і зрозуміло: адже якщо ми пропускаємо найважливіший прийом їжі в день, відчуваємо себе більш примхливими, дратівливими і немотивованими протягом всього дня. Це, в свою чергу, впливає на ефективність вирішення важливих завдань до обіду і різних соціальних взаємодій. Стабільний прийом хорошого сніданку щоранку буде вигідним як для нас самих, так і для оточуючих нас людей.

Підвищується метаболізм. При пропуску їжі з ранку ми не отримуємо зайвих калорій, але в той же час організм починає менше їх спалювати. Сніданок допоможе почати спалювання калорій вже на початку дня, а не після обіду.

Допомагає знизити «поганий» холестерин. Пропуск сніданку може стимулювати вироблення холестерину LDL, який вважається «поганим» холестерином. У цьому разі в нашому організмі починається ланцюгова реакція: по-перше, метаболізм сповільнюється, відкладається більше жиру, і ми переїдаємо під час наступного прийому їжі. Це призводить до зростання рівня ЛПНЩ.

Дозволяє нам контролювати свої порції. Пропуск сніданку, швидше за все, призведе до переїдання під час наступного великого прийому їжі. Якщо ви хочете скоротити свої порції, збалансувати харчування, буде дуже розумним регулярно снідати.



Пов'язані інформаційні сюжети:
Новіші інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

 

Наш вибір

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ми на Facebook