Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Корисно

Фуршетна зона весілля - тонкощі оформлення

Фуршет на весіллі і фуршетна зона на весіллі - два абсолютно різних поняття. Чому згадуємо - тому що багато хто схильний плутати, та ще й змішувати це позначення. Фуршет на весіллі - це стилізація банкету в дусі «шведський стіл».

А ось фуршетна, або, як її ще називають welcome зона, - це, скажімо так, підготовка і «ознайомлення гостей». Погодьтеся, не рідкісна ситуація, коли на саме одруження їде частина гостей, а інша частина прибуває безпосередньо на саме святкування. Бувають і ситуації, коли молоді разом зі свідками «безбожно застрягли» на весільну фотозйомку, а гості вже прибули на банкет. Так от, щоб ваші родичі-друзі не переступали з ніжки на ніжку, і не дивилися голодними очима на банкетні столи - розрядити обстановку фуршетної зоною. Крім того welcome зона допоможе гостям познайомитися ближче.

Меню фуршетної зони

Як не складно здогадатися, центральна фігура фуршетної зони - столи та столики, сервіровані смакотою. Під смакотою сайт www.svadebka.ws розуміє не тільки солодощі, але й різноманітні холодні закуски, нарізання, канапешки, овочево-м'ясні та овочево-фруктові шпажки. Хоча, меню фуршетної зони цілком і повністю залежить від фантазії молодят, уподобань гостей, а також тематики весілля в цілому.

До речі, солодкий стіл може статті окремою частиною фуршетної зони. Макаруни, тістечка на паличках, фрукти під повітряними шапочками збитих вершків, кап-кейки і маффіни - вибирайте будь-який десерт, а краще - все і відразу. Правда, не забувайте, якщо ваша весілля намічена на літо, то прагніть прикривати ваші смаколики скляними ковпаками - щоб поласувати могли гості, а не комахи і птахи.

Простота - запорука успіху

Головне і, мабуть, єдине суворе правило фуршетної зони - простота-запорука успіху. Весільні страви мають бути легкими, компактними, легко переносяться і швидко съедаемыми. Складні композиції, багатоярусні вироби кулінарного мистецтва, вимагають «артилерії» столових приладів залиште для основного банкету. За столом гості ще встигнуть насидеться.

Оформлення фуршетної зони безпосередньо залежить від кількості гостей. Скажімо, якщо запрошених на вашу скромну, «у близькому колі» весілля приблизно двадцять осіб, то можна легко обійтися одним-двома столиками. Якщо ж ваше свято з нальотом пишноти, грандіозності і більшої кількості гостей - кількість сервируемых поверхонь пропорційно збільшується. Не виключено, що може знадобитися допомога додаткового обслуговуючого персоналу в особі офіціантів.

Дайте дорогу!

І, так, ще одне головне правило хорошого фуршетної зони - вільний прохід та підхід. Не варто розташовувати столи суцільною лінією, правильним колом, квадратом, так і будь-якої іншої геометричної і не тільки фігурою. Оцініть масштаб «трагедії» - фуршетної зони, і розподіліть столи по всій площі так, щоб ваші гості могли вільно і спокійно переміщатися, не турбуючись про те, як би не зачепитися та не змахнути на підлогу.

Оперативний аперитив

Не забудьте про такий нюанс фуршетної зони, як аперитив. Не подумайте, ніхто не говорить про те, що гості до приїзду молодих повинні бути вже в стані «полупада». Весільний портал радить вибирати «легкий» алкоголь: ігристі вина, мартіні, ароматні лікери. Не забувайте, що аперитив - це не тільки напої «під градусом». Соки, морси, фреші, мінеральна вода - порадуйте гостей різноманітністю смаків і кольорів.

Фуршетна зона - це, безумовно, не тільки «закусити і запити». Тому приділяємо потрібну увагу декору майданчики. Квіти і стрічки, гірлянди повітряних куль, красива сервіровка, фото-колажі молодят. Не зайвим буде прикрасити страви спеціальними табличками, на яких вказані назви і склад. Опис може бути як серйозних, так і жартівливим, якщо того вимагає стиль весілля.


Пов'язані інформаційні сюжети:
Новіші інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ведучий/Тамада

magic_woman_pink
Місце здається.
150 грн./міс.

Ми на Facebook