Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Поради молодятам

Економимо весільний бюджет

Якщо ваш весільний бюджет становить суму понад 10-15 тисяч доларів, то можна звернутися в весільне агентство і замовити комплекс послуг. Можливо, вам вдасться знайти агентство з більш низькою ціновою планкою, але це говорить про те, що або якість залишає бажати кращого, або - це рекламний трюк для залучення клієнтів.

Які ж шанси в молодої сім'ї відсвяткувати весілля на гідному рівні і не вилетіти в трубу? Адже весільний бюджет в 10 000$ серйозні гроші для багатьох, а хочеться вразити і порадувати гостей, і залишити незабутні спогади, і не уславитися скупцом. Так і традиції святкування цієї події говорять про те, що весілля проводилися завжди на “широку ногу”, не дивлячись на чималі витрати. Подивимося, на чому можна заощадити без шкоди для якості заходу.

У професіоналів існує таке поняття, як “весільний сезон”. Він триватиме з червня по листопад. Звичайно, хто каже, що весілля влітку погано...? Ось всі бажаючі і прагнуть призначити її на теплу пору року. Але якщо ви готові пожертвувати цією умовою, то можна знайти принадність проведення весілля і в інший час, наприклад, у квітні, коли природа пробуджується і випадає кілька теплих деньків або січні, коли стоїть суха морозна погода і дозволяє насолодитися усіма принадами російської зими. Якщо ви хочете заощадити весільний бюджет, то постарайтеся, що святкування не довелося на новорічні та різдвяні свята, в цей час дорожчає все: і ресторани, і артисти і весільну подорож. Так само необхідно врахувати і церковні свята та пости, під час яких не прийнято проводити весілля і навпаки - свято Червона гірка - перша неділя після Великодня - популярний час для весіль. Так, на ринку весільних послуг діє те ж правило: “чим більший попит, тим більше ціна”! Робіть висновки і шукайте відповідний момент, що б “непомітно” заощадити весільний бюджет.

Вибрати підходящий ресторан - не менш серйозна задача. Необхідно врахувати кількість посадкових місць, що підходить вам, і наявність хорошого меню, яке можна продегустувати. Домовтеся з адміністратором про можливості самим закупити деякі дорогі продукти, спиртні напої, донести готові закуски, салати, консервації. Так можна добре зекономити та бути впевненим у якості продуктів. Заздалегідь оплатіть чайові офіціантам, обслуговуючим банкет, що б в кінці свята не було “несподіваних витрат”. Чайові складають 10% від вартості замовлення. Не завадить узгодити з адміністрацією можливість гостей робити замовлення “від себе” за рахунок вашого весільного бюджету. Раптом серед запрошених виявиться любитель устриць, лобстерів і “Хеннесі”- пред'явлений рахунок вас, вочевидь, не порадує, якщо ви вирішили заощадити.

Не відмовляйтеся від організації фуршету. Це не так дорого обійдеться, а укладаються на банкет гості зможуть приємно провести час в очікуванні молодят. Стандартні норми розрахунку спиртних напоїв - це 350 грамів горілки і 700граммов вина.

Приємного свята!


Пов'язані інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ведучий/Тамада

magic_woman_pink
Місце здається.
150 грн./міс.

Ми на Facebook