Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Сімейне життя

Зображення Річна вагітність: як пережити спеку майбутній мамі
У багатьох випадках, вагітність влітку – це посилюються нудота, набряки рук і ніг, відчуття того, що шкіра ось-ось спалахне і т. д. Поради акушерів-гінекологів і...
Зображення 5 важливих фраз, які повинен чути кожен дитина
Батькам потрібно також дати своїй дитині те, що не дасть ніхто в світі: підтримку, повагу та визнання.Існує кілька фраз, які допоможуть вам у вихованні відкритого,...

Поради нареченій

Зображення Знай ворога в обличчя: 7 продуктів, які призводять до целюліту
Але не кожна знає, які продукти призводять до її утворення, а тому всі зусилля по позбавленню від целюліту можуть бути марними.СолодощіШвидше за все, ти і так в...
Зображення Як чистити судини в домашніх умовах (ВІДЕО)
Як чистити судини в домашніх умовах Більшість кровоносних судин нашого тіла представляють собою м'які трубки с гладкою выстилкой зсередини, яка називається...

Сучасні тенденції моди

Зображення ТОП-3 речі, які варто перестати носити (ФОТО)
Дівчата, які люблять виглядати модно і стежать за всіма тенденціями, знають, що це дуже непроста справа. Адже мода змінюється кожен день і іноді дуже складно...
Зображення Тренд 2016-2017: як носити флеш-тату
Не так давно ми розповідали тобі про модні тенденції, які повинні "померти" в цьому сезоні, але деякі з них виявилися досить живучими", а саме − тенденція на миттєві...

Сімейне життя breadcrumbs Продукти, які небезпечні для малюків до 3 років

Сімейне життя

Продукти, які небезпечні для малюків до 3 років

Але, виявляється, список продуктів, які не варто давати дітям до 3-х років, набагато ширше.
М'ясні і рибні бульйони. При варінні в них переходить занадто багато екстрактивних речовин, які подразнюють уразливий шлунково-кишковий тракт дитини. Так що самим маленьким краще всього готувати супи на овочевому бульйоні, а м'ясо подавати окремо.
Докторська ковбаса. Навряд чи знайдеться мама, яка вирішить запропонувати дитині сирокопчену ковбасу зі шпиком, а ось докторську ковбасу і молочні сосиски багато хто чомусь вважають більш безпечним варіантом.
І даремно – у них також дуже багато жирів, солі і харчових добавок, які не підуть на користь дитині.
Червона і чорна ікра. Ми чули, що цей делікатес багатий цінними жирами, а тому в свято обов'язково запропонуємо такий бутербродик малюкові. На щастя, більшість дітей не поділяє наших захоплень, і це правильно. З-за великої кількості солі і подразнюючої дії на травний тракт ікра абсолютно не підходить малюкам.
Морепродукти. Малюк з хорошим апетитом, можливо, не відмовиться від відварених креветок або кальмарів. Але ці продукти важко перетравлюються і, отже, виключаються з дитячого і дієтичного харчування.
Овочеві соління. Кабачкова ікра, оливки, маслини, баночний огірочок – деяких дітей так і тягне на солоненьке. Ось тільки давати дитині такі страви дієтологи категорично не радять з-за великої кількості спецій і солі, надлишок якої загрожує проблемами з нирками.
Гриби. Ні лісові гриби, ні «нешкідливі» парникові печериці не варто готувати дітям аж до школи. Цей продукт дуже важко засвоюється і може викликати у дитини розлад травлення.
Глазуровані сирки. У складі цього ласощі – надлишок цукру і жирів, ароматизатори, емульгатори, стабілізатори, а от власне сиру там набагато менше, ніж хотілося б, тому виступати заміною цього важливого продукту вони не можуть.
Морозиво. Прочитайте склад цього продукту, і сумніви, чи варто давати його дитині, розсіються відразу. Емульгатори, стабілізатори, ароматизатори, рослинні жири – і це ще не весь список компонентів, потенційно небезпечних для маленької дитини.
Здобні булочки. А також всіляке здобне печиво, вафлі, торти. Здоба створює велике навантаження на незміцнілу підшлункову залозу дитини. Крім того, якщо мова йде про випічці промислового виробництва, це справжнє джерело не тільки калорій, а й алергенів – з-за безлічі харчових добавок.
Шоколад. До 3-х років дітям не варто давати його, оскільки какао часто викликає алергію. А якщо в шоколадки або цукерки додані штучні смакові компоненти, ризик алергії стає ще вище.
Шлунково-кишковий тракт дитини до 3-х років здатний переварити далеко не всі продукти, які з'являються на столі у його батьків. Так що, якщо ви не хочете спровокувати алергію у малюка або розлад травлення, прислухатися до порад дитячих дієтологів все-таки варто.
 

Пов'язані інформаційні сюжети:
Новіші інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

Банкетный зал

menu

Місце здається
150 грн./міс.

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ми на Facebook