Свадебный портал - свадьба без хлопот.

Сімейне життя

Зображення День незалежності України 2017: куди піти з дитиною
Куди можна сходити з сім'єю на вихідних? День незалежності України щороку відзначається 24 серпня, однак різні заходи відбуватимуться протягом усіх вихідних – з 24...
Зображення Що ні в якому разі не можна забороняти дитині?
Однак існують певні речі, які ні в якому разі не можна забороняти дитині, оскільки це дуже погано може відбитися на його здоров'ї та психічному стані. Подібних...

Поради нареченій

Зображення Мед і яблучний оцет — засіб від багатьох хвороб
Незвичне лікування яблучним оцтом і медом насправді досить ефективно. Що лікує мед з яблучним оцтом, яка її користь і як його застосовують, давайте дізнаємося...
Зображення Краса по-американськи: 50 виглядати на 30
Ми не перестаємо захоплюватися Сінді, її молодістю – зовнішньої і внутрішньої. Те, як вона виглядає в джинсах в свої 50 років, ми вже бачили. Прийшла черга дізнатися...

Сучасні тенденції моди

Зображення Street Style: кращі вбрання Тижня моди в Нью-Йорку
Під час головного фешн-події Нью-Йорка не тільки дизайнери встигли показати свої приголомшливі вбрання, що були представлені в нових колекціях, а й гості шоу....
Зображення Червоне пальто: з чим носити і кому підходить (ФОТО)
Пропонуємо для тебе кілька стильних образів з червоним пальто.Червоне пальто — це запорука яскравою і теплої осені. У такий верхньому одязі ти завжди будеш в...

Сімейне життя breadcrumbs Продукти, які небезпечні для малюків до 3 років

Сімейне життя

Продукти, які небезпечні для малюків до 3 років

Але, виявляється, список продуктів, які не варто давати дітям до 3-х років, набагато ширше.
М'ясні і рибні бульйони. При варінні в них переходить занадто багато екстрактивних речовин, які подразнюють уразливий шлунково-кишковий тракт дитини. Так що самим маленьким краще всього готувати супи на овочевому бульйоні, а м'ясо подавати окремо.
Докторська ковбаса. Навряд чи знайдеться мама, яка вирішить запропонувати дитині сирокопчену ковбасу зі шпиком, а ось докторську ковбасу і молочні сосиски багато хто чомусь вважають більш безпечним варіантом.
І даремно – у них також дуже багато жирів, солі і харчових добавок, які не підуть на користь дитині.
Червона і чорна ікра. Ми чули, що цей делікатес багатий цінними жирами, а тому в свято обов'язково запропонуємо такий бутербродик малюкові. На щастя, більшість дітей не поділяє наших захоплень, і це правильно. З-за великої кількості солі і подразнюючої дії на травний тракт ікра абсолютно не підходить малюкам.
Морепродукти. Малюк з хорошим апетитом, можливо, не відмовиться від відварених креветок або кальмарів. Але ці продукти важко перетравлюються і, отже, виключаються з дитячого і дієтичного харчування.
Овочеві соління. Кабачкова ікра, оливки, маслини, баночний огірочок – деяких дітей так і тягне на солоненьке. Ось тільки давати дитині такі страви дієтологи категорично не радять з-за великої кількості спецій і солі, надлишок якої загрожує проблемами з нирками.
Гриби. Ні лісові гриби, ні «нешкідливі» парникові печериці не варто готувати дітям аж до школи. Цей продукт дуже важко засвоюється і може викликати у дитини розлад травлення.
Глазуровані сирки. У складі цього ласощі – надлишок цукру і жирів, ароматизатори, емульгатори, стабілізатори, а от власне сиру там набагато менше, ніж хотілося б, тому виступати заміною цього важливого продукту вони не можуть.
Морозиво. Прочитайте склад цього продукту, і сумніви, чи варто давати його дитині, розсіються відразу. Емульгатори, стабілізатори, ароматизатори, рослинні жири – і це ще не весь список компонентів, потенційно небезпечних для маленької дитини.
Здобні булочки. А також всіляке здобне печиво, вафлі, торти. Здоба створює велике навантаження на незміцнілу підшлункову залозу дитини. Крім того, якщо мова йде про випічці промислового виробництва, це справжнє джерело не тільки калорій, а й алергенів – з-за безлічі харчових добавок.
Шоколад. До 3-х років дітям не варто давати його, оскільки какао часто викликає алергію. А якщо в шоколадки або цукерки додані штучні смакові компоненти, ризик алергії стає ще вище.
Шлунково-кишковий тракт дитини до 3-х років здатний переварити далеко не всі продукти, які з'являються на столі у його батьків. Так що, якщо ви не хочете спровокувати алергію у малюка або розлад травлення, прислухатися до порад дитячих дієтологів все-таки варто.
 

Пов'язані інформаційні сюжети:
Новіші інформаційні сюжети:
Старші інформаційні сюжети:

Банкетный зал

menu

Місце здається
150 грн./міс.

Фотограф

photo
Місце здається
150 грн./міс.

Ми на Facebook